Halvmåne

Medlemskapet for deg som ønsker økt bevissthet og mer magi i hverdagen + litt veiledning og støtte.

Som Halvmåne-Lunation medlem får du tilgang til medlemsportalen, (som oppdateres hver måned), tilhørende Facebookgruppe og være med på en livesending via Zoom hver måned. Du får som halvmånemedlem også tilsendt en 15 minutters video med personlig budskap fra Ragna og hennes tarotkort i starten av hver måned. Lenke til denne videoen sendes til din registrerte e-postadresse.
🌓
Dette medlemskapet er perfekt for deg som ønsker å bli mer bevisst på de skiftende energiene gjennom året og jobbe med månens syklus. Du får også tilgang til et fantastisk fellesskap med magiske moderne hekser i tillegg til stødig veiledning og gode råd fra Ragna🧙🏻‍♀️✨

Grunnet tidsbruk har Ragna kun kapasitet til seks Halvmånemedlemmer per måned.
FORTSATT LEDIG PLASSER🌓

Dette kan du vente dette av innhold hver måned:

Oversikt over månefasene

Hver måned vil du inne i portalen på den gjeldende måneden finne info om månefasene, når de er og kort om hvordan du kan jobbe med dem.

Informasjon om høytider

I løpet av året er det åtte høytider/ sabbater. Disse blir et naturlig fokuspunkt den gjeldende måneden sabbaten er. De månedene det ikke er høytid, jobber vi med energien ellers.

Månedlig livesending over zoom

Hver måned møtes vi live over Zoom en gang. I disse samlingene snakker vi om temaet for måneden, Ragna svarer på spørsmål. Det blir en liten guidet meditasjon og det blir satt av litt tid hver gang til break-out rooms slik at dere kan bli bedre kjent med hverandre. Opplegg vil variere fra gang til gang. Hver samling skjer på kveldstid fra 19:00-20:30 (ca. 90 min).

Liten videohilsen fra Ragna

Ragna legger ut en videosnutt hver måned hvor hun snakker om energiene generelt den måneden og trekker tarotkort med kollektivt budskap for alle.

Halvmånemedlemmer

Som halvmånemedlem får du alt nevnt over + en 15 min video med personlig budskap fra Ragna og tarotkortene tilsendt på din registrerte e-postadresse.

Meld deg inn her: